Zuhanyfolyókák, zuhanylefolyók, üvegrács, rozsdamentes rács, bűzzáró
Rozsdamentes Zuhanyfolyóka
Jellemzők:
- Elegendő a burkolatot a zuhanyfolyóka felé egy irányban lejteni
- Felújítandó fürdőszobába is könnyen beépíthető
- Beépíthető fal mellé hézagmentesen, ajtó elé, vagy átlósan
- Könnyen tisztítható
- Akadálymentes
- Alacsony kivitelnél két részes bűzzáróval

Típusok:
Sarok zuhanyfolyóka: Bármilyen méretben és kivitelben rendelhető egy illetve több kivezetéssel
Két kivezetésű zuhanyfolyókák: Megoldás a nagy vízelvezetést igénylő zuhanyfejekhez
A Medo nemesacélból készült új generációs exklúzív zuhanylefolyói egyedi designt, luxust és kényelmet csempésznek fürdőszobáikba. Szaniter termékeinknél elsődleges szempont a professzionális minőség és kivitelezés, melyet több év garanciával biztosítunk.
Exklúzív lefolyórendszerünk használatával szükségtelenné válik a zuhanytálca és a zuhanykabin beépítése. Egységes, tágas és szintkülönbség nélküli, akadálymentes fürdőszoba kialakítását teszi lehetővé szűk helyeken is.
A széles zuhanyfolyóka méretválaszték (egyedi igény szerinti gyártással is) lehetőséget ad, hogy ne csak újépítésű házakban vagy társasházakban, hanem felújított, akár panellakásban lévő zuhanyzókba is beépíthető legyen. Mivel nagy vízmennyiségek gyors elvezetésére alkalmas az otthoni felhasználás mellett közösségi tusolókban is tökéletes választás.  Exkluzív és igényes megjelenésével a lakberendezők körében is közkedvelt padlóösszefolyó.
Az exklúzív zuhanyfolyóka kialakításának köszönhetően egyszerű beépíteni, hosszú élettartamú és szivárgásmentes, ami mellett higiénikus és könnyen tisztán tartható.
Elegáns, letisztult, exklúzív formatervezésével minden stílusú fürdőszobához illeszkedik, modern kiépítésével a helység dísze lehet.
A Medo zuhanyfolyóka alapkivitelben:
Pácolt AISI 304 rozsdamentes exklúzív nemesacélból készül.

Szigetelőgalléros, vagy gallér nélküli kivitelben

Mélységük: 80 mm és 105 mm
Hosszúságuk: 480 mm - 1180 mm-ig
Vízelvezetés vízszintes DN 50-es csőcsonkkal
7 féle fedráccsal és 15mm mély burkolható betéttel
Rendeltetésszerű használat esetén 5 év garancia

Vízszállítási teljesítmény:
A Medo exklúzív zuhanyfolyóka vízelvezetési teljesítménye átlagosan 0,65 l/s, így jól alkalmazkodik a piacon kapható legtöbb zuhanyfejhez, melyeknek átlagos teljesítménye 0,15 l/s. Amennyiben nagyobb teljesítményű vízszállítást szeretnénk biztosítani választható a kétszifonos exklúzív zuhanyfolyóka, mely 680 mm hosszúságtól 80 mm mélységben galléros kivitelben kapható a teljesítmény növelése érdekében.
680mm -1180mm-ig rendelhető

Alacsony (80 mm) beépítési magasság
A Medo exklúzív zuhanyfolyóka ugyanúgy alkalmas új- és felújított zuhanyzóknál az alacsony beépítési magasságát illetően. A felújítottak esetében általában csak az alacsony megoldás alkalmazható a burkolat vastagságából eredően.
Bármilyen méretben és kivitelben több, vagy egy kivezetéssel, melynek maximum hosszúsága: 2000 cm, amennyiben hosszabb megoldásra van szükség úgy több elemben kivitelezhető. Jobb, vagy bal oldali, vagy csak a hosszú oldalon galléros kivitel is rendelhető.

Fontos tudnivalók!
A lefolyórendszer vízelvezető képességét nem csak a zuhanyfolyóka kapacitása, hanem a csatlakoztatott ejtőcső mérete is befolyásolja. Az alapkivitelben, na, 50-s esetében ez 0,65l/s. Törekedjünk arra, hogy a lefolyócsőhöz, minél rövidebb úton, minél kevesebb iránytöréssel a megfelelő lejtésbiztosítással jussunk el. Figyeljünk arra, hogy padlófűtés esetén a fűtéscsövek legalább 30 cm-re legyenek a szifontól, így elkerülhető a bűzzár kiszáradása. A szigetelőgalléros zuhanyfolyókánál ügyeljünk arra, hogy a zuhanyfolyóka tényleges hossza a szigetelőgallérral növelt hossz.

Tisztítás és karbantartás:
Tisztításkor ne használjunk éles eszközöket, csiszolóanyagot, maró hatású tisztítószereket (klór, hypo, sósav stb.) Tisztítására műanyag szivacsot, kímélő hatású fürdőszobai tisztító- és oldószereket, vagy a rozsdamentes acélra speciálisan kifejlesztett tisztítószereket ajánljuk. A kivehető bűzzárnak köszönhetően könnyen és egyszerűen tisztíthatjuk ki a rozsdamentes zuhanyfolyókát, melynek kivezetéséhez dugulás esetén is könnyen hozzáférhetünk.
|Főoldal | |Termékeink | |Galéria | |Kapcsolat | |Impresszum |
Megosztás a Facebook-on Megosztás a Twitteren Megosztás a Myspacen
Created by:
>>> Megrendelem<<<
Ugrás az Angol Nyelvű oldalra
Ugrás a Német Nyelvű oldalra
Ugrás a Román Nyelvű oldalra