Zuhanyfolyókák, zuhanylefolyók, üvegrács, rozsdamentes rács, bűzzáró
Termékeink
A száraz bűzzár használatával padlófűtés mellé, vagy közvetlenül a falhoz is elhelyezhető. Kialakításának köszönhetően egyszerű beépíteni, hosszú élettartamú és szivárgásmentes, ami mellett higiénikus és könnyen tisztán tartható. Elegáns, letisztult formatervezésével minden stílusú fürdőszobához illeszkedik, modern kiépítésével a helyiség dísze lehet.

Fontos tudnivalók!
A lefolyórendszer vízelvezető képességét nem csak a folyóka kapacitása, hanem a csatlakoztatott ejtőcső mérete is  befolyásolja. Az alapkivitelben, na, 50-s esetében ez 0,65l/s. Törekedjünk arra, hogy a lefolyócsőhöz, minél rövidebb úton, minél kevesebb iránytöréssel a megfelelő  lejtésbiztosítással jussunk el. Figyeljünk arra, hogy padlófűtés esetén a fűtéscsövek legalább 30 cm-re legyenek a szifontól, így elkerülhető a bűzzár kiszáradása. A szigetelőgalléros folyókánál ügyeljünk arra, hogy a folyóka tényleges hossza a szigetelőgallérral növelt hossz.

Tisztítás és karbantartás
Tisztításkor ne használjunk éles eszközöket, csiszolóanyagot, maró hatású tisztítószereket (klór, hypo, sósav stb.) Tisztítására műanyag szivacsot, kímélő hatású fürdőszobai tisztító- és oldószereket, vagy a rozsdamentes acélra  speciálisan kifejlesztett tisztítószereket ajánljuk. A kivehető bűzzárnak köszönhetően könnyen és egyszerűen tisztíthatjuk ki a folyókát, melynek kivezetéséhez dugulás  esetén is könnyen hozzáférhetünk.
A Medo nemesacélból készült új generációs exklúzív zuhanylefolyói egyedi designt, luxust és kényelmet csempésznek fürdőszobáikba. Termékeinknél elsődleges szempont a professzionális minőség és kivitelezés, melyet több év garanciával biztosítunk.
Zuhanylefolyórendszerünk használatával szükségtelenné válik a zuhanytálca és a zuhanykabin beépítése. Egységes, tágas és szintkülönbség nélküli, akadálymentes fürdőszoba kialakítását teszi lehetővé szűk helyeken is.
A széles rozsdamentes zuhanyfolyóka méretválaszték (egyedi igény szerinti gyártással is) lehetőséget ad, hogy ne csak újépítésű házakban vagy társasházakban, hanem felújított, akár panellakásban lévő zuhanyzókba is beépíthető legyen. Mivel nagy vízmennyiségek gyors elvezetésére alkalmas az otthoni felhasználás mellett közösségi tusolókban is tökéletes választás.  Exkluzív és igényes megjelenésével a lakberendezők körében is közkedvelt padlóösszefolyó.
|Főoldal | |Termékeink | |Galéria | |Kapcsolat | |Impresszum |
Megosztás a Facebook-on Megosztás a Twitteren Megosztás a Myspacen
Created by:
Ugrás az Angol Nyelvű oldalra
Ugrás a Német Nyelvű oldalra
Ugrás a Román Nyelvű oldalra